Valmistamamme possot, lihapiirakat, kauraleivät ja sämpylät ovat laktoosittomia ja maidottomia. Tuotteet eivät myöskään sisällä kananmunaa.
UUTTA! Nyt saatavana myös vegepiirakoita keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Posso

Munkkiposso, joka tunnetaan Kotkassa paremmin nimellä ’posso’, on suussa sulava sokerinen herkku. Posso valmistetaan taikinasta, jonka sisälle laitetaan omenamarmeladia. Pinta ruskistetaan paistopadassa ja lopuksi tuote pyöritetään sokerissa. Tämä kaikenikäisten suosikkiherkku on ollut valikoimissamme jo yli 60 vuoden ajan Kotkan torilla.

Lihapiirakka

Lihapiirakka valmistetaan samasta taikinasta kuin posso. Täytteenä käytetään aitoa jauhelihaa sekä riisi- ja ohraseosta. Pinta ruskistetaan paistopadassa kauniin ruskeaksi. Näitä lihaisia herkkuja on saatavissa myös paikallisten grillikioskien valikoimista.

Vegepiirakka

 UUTUUS! Vegepiirakka valmistetaan samasta taikinasta kuin posso. Täytteenä käytetään Elovenan Muru
Kaurajauhista

(Huom! Kaurajauhis saattaa sisältää pieniä määriä:
gluteenia, maitoa ja kananmunaa) sekä riisi- ja ohraseosta. Pinta ruskistetaan paistopadassa kauniin ruskeaksi.

Kauraleipä/Sämpylä

Kauraleipä kuten sämpylätkin valmistetaan samasta taikinasta. Taikinaan on lisäksi lisätty kaurahiutaleita, jotka viimeistelevät tuotteiden herkullisen maun. Suoraan uunista valmistuvien vastaleivottujen kauraleipien ja sämpylöiden makua vie ’kielen mennessään’. Sämpylät ja kauraleivät ovat herkullisimmillaan heti uunituoreina.

Lisäksi myymälä-kahvion valikoimaan kuuluvat erilaiset leivonnaiset kahvin kanssa nautittaviksi tai kotiin vietäviksi.