Tuotteet

Tuotteet2018-10-24T23:19:43+00:00

Munkkiposso

Munkkiposso, joka tunnetaan Kotkassa paremmin nimellä ’posso’, on suussa sulava sokerinen herkku. Munkkiposso valmistetaan munkkitaikinasta, jonka sisälle laitetaan omenamarmeladia. Pinta ruskistetaan paistopadassa ja lopuksi tuote pyöritetään sokerissa. Tämä kaikenikäisten suosikkiherkku on ollut valikoimissamme jo yli 60 vuoden ajan Kotkan torilla.

Lihapiirakka

Lihapiirakka valmistetaan samasta taikinasta kuin munkkiposso. Täytteenä käytetään aitoa jauhelihaa sekä riisi- ja ohraseosta. Pinta ruskistetaan paistopadassa kauniin ruskeaksi. Näitä lihaisia herkkuja on saatavissa myös paikallisten grillikioskien valikoimista.

Kauraleipä/Sämpylä

Kauraleipä kuten sämpylätkin valmistetaan samasta taikinasta. Taikinaan on lisäksi lisätty kaurahiutaleita, jotka viimeistelevät tuotteiden herkullisen maun. Suoraan uunista valmistuvien vastaleivottujen kauraleipien ja sämpylöiden makua vie ’kielen mennessään’. Sämpylät ja kauraleivät ovat herkullisimmillaan heti uunituoreina.

Valmistamamme possot, lihapiirakat, kauraleivät ja sämpylät ovat laktoosittomia. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty maitotuotteita, eivätkä nämä tuotteet sisällä kananmunaa.

Lisäksi myymälä-kahvion valikoimaan kuuluvat erilaiset leivonnaiset kahvin kanssa nautittaviksi tai kotiin vietäviksi.